Poslovni razgovori TorinoFashionMatch 2016


Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore po nazivom TorinoFashionMatch 2016 koji će se održati 01.- 03. srpnja 2016 u okviru Torino Fashion Week-a.

Ovo događanje biti će jedinstvena prilika da se na jednom mjestu susretnu tvrtke iz tekstilne i modne industrije, koje će moći pronaći partnere na stranim tržištima u svrhu ostvarivanja buduće suradnje i jačanja pozicije na stranim tržištima. Također, tvrtke će moći susresti nove dizajnere, modne stiliste, blogere, nacionalne novinare, maloprodajne predstavnike i sudjelovati u 7-dnevnom događanju i aktivnostima povezanima sa modnom industrijom.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 30 minuta.

Prvog dana biti će održane modne revije i posjet tvrtki u Torinu, dok će drugi dan (2. srpnja) biti održani poslovni razgovori na teme:

  • - modni dizajneri i stilisti
  • - mladi dizajneri i proizvođači
  • - tekstil i dodaci
  • - maloprodaja, distributeri i agenti u tekstilnoj industriji

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, a zainteresirane tvrtke svoje sudjelovanje mogu prijaviti na https://www.b2match.eu/to1-fashionmatch

Krajnji rok za registraciju je 29. lipnja 2016.

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.