Konferencija o internacionalizaciji poslovanja


U skladu s europskim i nacionalnim strategijama i temeljnim zadaćama Županijska komora Krapina uz pomoć Predstavništva HGK u Bruxellesu te u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom i Europskom poduzetničkom mrežom organizira konferenciju

Internacionalizacija poslovanja

koja će se održati 1. prosinca 2014. godine u Termama Tuhelj.

Konferencija je namijenjena tvrtkama Hrvatske i regije s ciljem upoznavanja poduzetnika s europskim i nacionalnim mjerama pomoći internacionalizacije poslovanja i podrške izvozu. Uz predstavnike Vlade i ministarstva Republike Hrvatske, konferenciji će prisustvovati govornici iz Europske komisije, Eurochambresa te Predstavništva Vlade Katalonije iz Bruxellesa. Na konferenciji će biti riječi o konkretnim dostupnim programima i mogućnostima tvrtki u procesu internacionalizacije na nacionalnoj, europskoj i svjetskoj razini.

Nakon završetka konferencije predviđeni su poslovni susreti sudionika i razgovor s predavačima. Radni jezici konferencije su hrvatski i engleski uz osigurano simultano prevođenje.

Ako ste zainteresirani za prisustvovanje konferenciji, molimo Vas da popunite online prijavni obrazac. Konferencija je besplatna za članice HGK, a prijave se primaju do 25. 11. 2014. godine ili do popunjenja mjesta u dvorani. U prilogu je nacrt programa konferencije, a za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju. Osoba za kontakt je Krunoslav Golub, tel.: 049/371-885, e-mail: kgolub@hgk.hr.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

pdf
 program-tuhelj.pdf (231,88 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.