Nacionalni info dan „CIP Eko-inovacije 2011“ povodom otvaranja natječaja


U svjetlu otvaranja ovogodišnjeg natječaja, Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža i Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva organiziraju nacionalni info dan tijekom kojeg ćemo nastojati pružiti osnovne informacije i savjete o tome kako razviti dobar projektni prijedlog i kako ga uspješno prijaviti na natječaj. Događaj također nudi mogućnost za pronalaženje projektnih partnera, razmjenu ​​mišljenja i stručnosti kao i mogućnost besplatnih individualnih konzultacija sa stručnjakom iz Europske komisije.

Ove godine info dan bit će, vjerujemo, posebno zanimljiv iz razloga što će se predstaviti dva uspješna hrvatska projekta koji su na natječaju iz 2010.te ostvarili financiranje iz programa CIP Eko-inovacije.

Natječaj za 2011. godinu otvara se 28. travnja.

CIP Eko-inovacije dio je Programa za inovacije i konkurentnost Europske unije CIP (Competitiveness and Innovation Programme) čiji je cilj potpora inovacijama te malim i srednjim tvrtkama u EU i zemljama koje članstvom sudjeluju u programu, a financijski podupire projekte koji se bave prvom aplikacijom ili tržišnom replikacijom eko-inovativnih tehnologija, proizvoda, usluga ili praksi od europskog značaja, koji su već tehnički ispitani i dokazani kao uspješni, no koji, obzirom na tržišne rizike, još uvijek nisu penetrirali na tržište.

Tko može sudjelovati?
Svatko tko želi prijaviti projekt, a želi znati više o postupku prijave. Na događanju su dobrodošli predstavnici malih i srednjih poduzeća, udruga, europskih i nacionalnih udruženja, institucija, fakulteta, savjetodavnih tvrtki i dr.


Vrijeme i mjesto održavanja
Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2, Zagreb
02.svibnja 2011. s početkom u 10:00

Kontakti
jravlic@hgk.hr

Lokacija
Priloženi dokumenti:

doc
 eko-inovacije prijavnica-2011.doc (1,18 mb)

doc
 eko-inovacije agenda2011.doc (1,04 mb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.