B2B međuregionalni susret sa tvrtkama iz europskih regija u Novom Sadu


Tera Tehnopolis d.o.o. poziva Vas na B2B međuregionalni susret sa tvrtkama iz europskih regija: Baden Württemberg (Njemačka), Lombardija (Italija), Rhône-Alpes (Francuska), Katalonija (Španjolska) i Flanders (Belgija).

Susret organizira Fond za podršku investicija u Vojvodini – VIP zajedno sa Europskom poduzetničkom mrežom Sveučilišta u Novom Sadu, Tera Tehnopolisom d.o.o. iz Osijeka i partnerima iz Francuske, Španjolske, Belgije, Italije, Njemačke, Dunavske regije i Slovenije. Susret će se održati 02. srpnja 2013. godine na Novosadskom sajmu.

Cilj međuregionalnog poslovnog susreta je pomoć domaćim tvrtkama u bržem i lakšem uspostavljanju kontakta i suradnje sa kompanijama iz gospodraski razvijenih europskih regija. Regije surađuju s dugoročnim ciljem podizanja svijesti, internacionalizacije i gospodarskog rasta te potiču suradnju s drugim regijama organiziranjem zajedničke gospodarsko-političke misije. Privredni sektori koji će biti zastupljeni su prehrambena industrija, poljoprivredna mehanizacija, obnovljivi izvori energije i tehnologije za korištenje biomase, kao i informacijsko-komunikacijske tehnologije.

Do sada je prijavljeno ukupno 69 sudionika iz Hrvatske, Srbije, Njemačke, Italije i Španjolske.

Napominjemo da je sudjelovanje na susretu besplatno za sve sudionike, a registracija se može obaviti putem sljedećeg linka: http://4motors.talkb2b.net/home/index/Home. Rok za registraciju sudionika je 20.06.2013., a rok za zakazivanje sastanaka sa registriranim sudionicima je 24.6.2013.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.