Studijsko putovanje u Valenciju


U okviru projekta pod nazivom "Pomorski menadžment u 21. stoljeću“ organizirani su posjeti hrvatskih profesora i studenata s Pomorskog fakulteta španjolskom gradu Valenciji. Projekt provodi Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu zajedno s španjolskim partnerima, svim relevantnim tvrtkama na regionalnoj i nacionalnoj razini, a projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Cilj posjeta hrvatskog izaslanstva je upoznavanje formalnih projektnih partnera kroz praksu različitih tvrtki i institucija u Valenciji što će pridonijeti postizanju ciljeva projekta. Provedba projekta namijenjena je promociji prepoznatljivosti struke i kvalifikacija iz područja pomorskog menadžmenta na tržište rada kroz razvoj odnosa s poslodavcima, kao i kroz razvoj vještina sudjelovanjem predavača Pomorskog fakulteta u predavanjima iz područja primjene hrvatskog kvalifikacijskog okvira i unapređenje nastavnog plana i programa studija pomorskog menadžmenta.

Ciljne skupine korisnika ovog projekta su:

• studenti preddiplomskog i diplomskog studija Pomorskog menadžmenta, preddiplomskog studija Pomorske tehnologije jahta i marina i Brodostrojarstva te

• 30 predavača s Pomorskog fakulteta, smjera Pomorski menadžment

Domaćin ovih posjeta je Enterprise Europe Network – SEIMED, koji zajedno sa HGK Županijskom komorom Split i Europskom poduzetničkom mrežom Hrvatske organizira događanje u sklopu kojega će biti i B2B sastanci.



Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:




Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.