Treća radionica iz projekta IMAGEEN - optimizacija ambalaže u sektoru prehrambene industrije i proizvodnje pićaProjekt IMAGEEN i Danube Pie su financirani su od strane Europske komisije unutar Programa za poduzetništvo i inovacije (CIP), a namijenjeni su obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, malim i srednjim tvrtkama te obrtima koji koriste proizvode ili zbrinjavaju ambalažu za pića i prehrambene proizvode ili na neki drugi način sudjeluju u vrijednosnom lancu. Projekt predstavlja i promovira optimizaciju ambalaže u sektoru prehrambene industrije i proizvodnje pića te potiče proizvođače na promjene u ranoj fazi dizajna proizvoda.

Uključivanjem u projekt IMAGEEN pruža Vam se prilika za boljom i ekološki prihvatljivijom ambalažom čime možete postići konkurentno i održivo poslovanje, biti usklađeni sa postojećim i nadolazećim normama, dobiti natječaj u zelenoj nabavi te, u konačnici, zaposliti nove djelatnike i ostvariti rast tvrtke.

Nakon uspješno održane prve dvije radionice, Tera Tehnopolis, kao nacionalni nositelj projekta IMAGEEN, organizira radionicu u Osijeku, u prostorijama Tera Tehnopolis, Trg Ljudevita Gaja 6, 03.07.2014. s početkom u 09,00 h.

Prijavite se na radionicu u kojoj ćemo utvrditi Vaše potrebe, a najkvalitetnijim projektima ponuditi razvoj ambalaže za njihove proizvode. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a svoju prijavu možete izvršiti slanjem prijavnice putem elektroničke pošte imageen[@]tera[.]hr ili faksom na broj 031/251-005. Sve ostale informacije možete dobiti kontaktom na broj telefona 031/251-011.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.