Poslovni susreti industrije i istraživača informacijske i komunikacijske tehnologije


Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Agencijom za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatskom udrugom poslodavaca organizira događanje (brokerage events) s ciljem povezivanja industrije i istraživača.

Sudionici će imati priliku održati kratke sastanke s potencijalnim partnerima u svrhu zajedničke prijave na natječaj ili ostvarenja suradnje na nekom drugom području. Dodatno, na događanju će dobiti informacije o mogućnostima financiranja u sklopu poziva na natječaj za područje "Informacijske i komunikacijske tehnologije“ u programu Obzor 2020.

Susreti se odvijaju u sklopu projekta BISTEC - Building innovation support through efficient cooperation network, a sudjelovanje je besplatno. Broj sudionika je ograničen, a zadnji rok za prijavu je 01. listopad 2014.

Događanje će se odvijati u dva dijela kroz kratka tematska predavanja i unaprijed zakazane sastanke (susreti poslovnog umrežavanja). Svaki sudionik događanja dobiti će unaprijed pripremljeni raspored susreta odnosno kratkih 5- minutnih sastanaka. Raspored sadrži ime sugovornika i broj stola za svaki pojedini sastanak.
Cijeli proces će biti vođen i koordiniran, a organizatori će vam biti na raspolaganju tokom cijelog događaja. Sastanci su zamišljeni kao kratki kako bi sugovornici imali priliku razgovarati sa što većim brojem potencijalnih partnera, te s njima razmijeniti informacije o tvrtki ili instituciji koju predstavljaju. Na taj način realizirati će se veći broj susreta i ostvariti mnoštvo kontakata iz kojih se mogu razviti različiti oblici suradnje.

Više informacija možete saznati putem poveznice.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.