Poslovni forum podunavske regije, Austrijska gospodarska komora, Beč


U kontekstu Strategije Europske unije za Podunavlje, a u suglasnosti s Općom upravom za regionalnu politiku (DG for Regional Policy), Ured za promociju vanjske trgovine Austrije, u suradnji s partnerima iz Europske poduzetničke mreže, organizira Poslovni forum podunavske regije, koji će se održati 3. i 4. studenog 2011. godine Austrijskoj gospodarskoj komori u Beču.

Glavne teme susreta su obnovljivi izvori energije i energetska učinkovitost te digitalna agenda.

Europska komisija i Europski parlament donijeli su EU Strategiju za podunavsku regiju, s ciljem jačanja suradnje zemalja s tog područja. Ekonomski i politički stručnjaci će predstaviti svoje vizije o tome kako provoditi EU Strategiju za Podunavlje u dijelu koji se odnosi na obnovljive izvore energije, energetsku učinkovitost i digitalnu agendu. Poduzeća, posebice mala i srednja, imat će priliku stupiti u kontakt s predstavnicima inozemnih poduzeća iz relevantnih sektora, kao i s predstavnicima znanstvenih i javnih ustanova, a sve u okviru B2B poslovnih susreta, čije je održavanje predviđeno u okviru ovog poslovnog foruma (program u privitku).

Na sudjelovanje na Poslovnom forumu podunavske regije i B2B poslovnim razgovorima do sada se prijavilo više od 240 sudionika iz 12 država, među kojima i nekoliko sudionika iz Hrvatske (pregled sudionika: http://www.b2match.eu/danuberegionbusinessforum/participants#?).

Ukoliko i Vi želite sudjelovati na predmetnom događanju, molimo da se registrirate na http://www.b2match.eu/danuberegionbusinessforum/participants/new.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.