Konferencija „ViaQA 10 - A software Testers` Event


Tvrtka 5 Minuta u suradnji s Tehnologijsko-razvojnim centrom - TERA, Vas poziva na jednodnevnu konferenciju „ViaQA 10 - A software Testers` Event" koja će se održati 04.06.2010. u prostorijama TERA (Osijek, Trg Lj. Gaja 6), u okviru Europskog poduzetničkog tjedna.

Konferencija je namijenjena svim zainteresiranima za sigurnost softvera i testiranje njegove kvalitete kako bi jamčio širok broj korisnika. Prvi dio konferencije je planiran kroz predavanje, a u poslijepodnevnim satima možete sudjelovati na radionici za testiranje web aplikacija pomoću alata Watir. Kvalitetu Konferencije i dinamičnost predavanja jamče stručnjaci toga područja.

Konferencija će biti organizirana uz potporu Europske poduzetničke mreže - EEN koja će omogućiti sudjelovanje bez kotizacije. EEN ujedno poziva sve sudionike konferencije na sudjelovanje u bilateralnim poslovnim susretima (Business Event) u svrhu povezivanja s interesnim tvrtkama i potencijalnim partnerima, kako bi prezentirali svoju ponudu i/ili potražnju, te razmotrili moguću suradnju. Bilateralni poslovni sastanci će se održavati u intervalima od 15-30 min.

Više informacija i program konferencije, možete pogledati na http://viaqa.mobi/programme/


Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.