Misija za rast i poslovni razgovori na Sajmu COMPUTEXU organizaciji Europske komisije od 3 - 5. lipnja 2015. organizira se odlazak Misije za rast (Mission for growth) u Taipeiu Taiwanu. Glavni cilj ove misije je intenzivirati poslovnu suradnju između Europe i Taiwana. Više informacija o Misiji za rast možete pronaći na službenim stranicama EK http://ec.europa.eu/growth/industry/international-aspects/missions-for-growth/additional/index_en.htm

U istom razdoblju održava se najveći sajam informacijskih tehnologija COMPUTEX, a upravo zbog iznimne važnosti ICT tehnologija u poslovanju, mnoge EU tvrtke izrazile su zanimanje za posjet Sajmu na kojem se očekuje više od 38000 posjetitelja .

Dodana vrijednost ovome sajmu biti će poslovni razgovori u organizaciji Europske poduzetničke mreže koji će omogućiti tvrtkama da unaprijed dogovore sastanke sa potencijalnim poslovnim partnerima. Poslovni razgovori će se održati 4-5 lipnja 2015.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Ciljani sektori:

-ICT

-Nanotehnologija

-Elektronika

-Zaštita okoliša

-Energija i Biotehnologija

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama, najkasnije do 25. svibnja 2015.

https://www.b2match.eu/m4g-taiwan2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.