Poziv na poslovni susret : "CeBIT i Future Match"


Hrvatska gospodarska komora poziva zainteresirane tvrtke da se prijave za posjet CeBITu, najvećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija, te za sudjelovanje u Future Match razgovorima u organizaciji Europske poduzetničke mreže (EEN).

CeBIT 2013 se održava od 5. do 9. ožujka u Hannoveru, na najvećem izložbenom prostoru na svijetu.  Uz više od 3.000 štandova, CeBIT nudi i bogat konferencijski sadržaj.

Future Match je program EEN-a koji se, 15. uzastopne godine, održava u sklopu CeBITa. Na 14. Future Matchu u 2012. je godini sudjelovalo 390 poduzeća i ustanova iz 39 država, koji su unaprijed dogovorili više od 1.500 razgovora. Za više informacija o Future Matchu, posjetite službene stranice na adresi www.b2match.com/futurematch.

Na osnovu dosadašnjeg pozitivnog iskustva hrvatskih tvrtki, pozivamo Vas na sudjelovanje u 15. Future Match razogovorima od 5. do 9. ožujka 2013. u Hannoveru. Hrvatska gospodarska komora pokriva troškove prijave na Future Match, koja uključuje jednu ulaznicu za svih pet dana trajanja CeBITa. Troškove prijevoza, smještaja te dodatnih ulaznica prijavlejne tvrtke snose same. Prijave pošaljite na sfriedman@hgk.hr do 14. prosinca.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.