TAIEX ekspertna misija „Obnovljivi izvori energije


U cilju pozicioniranja Varaždinske županije kao regije izvrsnosti za korištenje obnovljivih izvora energije, ŽK Varaždin će u organizaciji TAIEX-a u razdoblju od 5.-9. srpnja 2010. za predstavnike grupacije „Obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti" održati četverodnevni program pod nazivom „Obnovljivi izvori energije" uz sudjelovanje eksperta gosp. Jaana Teppa (Estonska agencija za klimu i energiju).

Prvi dan ekspertne misije posvećen je općoj procjeni usklađenosti hrvatskog i EU tržišta energije iz obnovljivih izvora o čemu će uvodno govoriti gosp. Igor Raguzin, načelnik Odjela za obnovljive izvore i energetsku učinkovitost u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Narednih dana misije ekspertna skupina će se fokusirati na regionalni održivi razvoj i aktivnosti relevantnih regionalnih i lokalnih institucija u cilju maksimiziranja korištenja OIE uz sudjelovanje predstavnika Varaždinske županije, Grada Varaždina i ŽK Varaždin. Mogućnosti sufinanciranja projekata, kao tema zanimljiva i za tvrtke i za institucije, bit će predstavljena trećeg dana ekspertne misije, a uz gosp. Jaana Teppa o financijskim izvorima će govoriti gosp. Hrvoje Sučić iz HBOR-a.


Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.