EEN: Seminar i poslovni susreti „Ruske inovacije“


U okviru Europske poduzetničke mreže, Poslovno-inovacijska agencija Hrvatske BICRO i Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Sveučilištem u Moskvi, Ruskom unijom inovacijskih i tehnoloških centara te drugim partnerima iz Ruske federacije najavljuju seminar i poslovne susrete „Ruske inovacije“.

Tematski fokus konferencije bit će nanotehnologija i novi materijali te tehnologija vezana uz zaštitu okoliša i sigurnost.

Tijekom dva dana ruski istraživači predstavit će rezultate recentnih istraživanja u tim područjima, a nakon svake sesije predviđeno je vrijeme za razgovore sa zainteresiranim istraživačima i tvrtkama iz Hrvatske. Susret je zamišljen kao platforma za početak pregovora ruskih i hrvatskih predstavnika nacionalnih inovacijskih sustava: potpornih institucija, istraživačko-razvojnih organizacija te inovativnih poduzeća.

Osim konferencijskog dijela predviđen je i posjet ruske delegacije odabranim institucijama i tvrtkama iz područja nanotehnologije te zaštite okoliša. Hrvatski domaćini na taj će način partnerima predstaviti dosadašnje inicijative i buduće planove razvoja kapaciteta u sferi nanotehnologije, a razmotrit će se i potencijal za zajedničke razvojno-istraživačke projekte ili transfer tehnologije između Hrvatske i Ruske federacije.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 3.rujna se isključivo putem ovog online-obrasca za prijavu.

Najava i na: http://liderpress.hr/konferencije/Ruske-inovacije/

Lokacija
Priloženi dokumenti:

pdf
 zbornik radova 2012.pdf (5,41 mb)

pdf
 nacrt programa ruske inovacije 5-7-9-2012-hrv fin A6A.pdf (471,73 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.