Poziv na 7. međunarodne gospodarske susrete pod nazivom“Tourism@GAST 2013”


Multilateralni gospodarski susreti Tourism@GAST 2013 nastavak su istoimenih gospodarskih susreta pri sajmu GAST uz sudjelovanje više od stotinu sudionika. Do sada su ostvareni  mnogobrojni individualni sastanci i direktni kontakti među poduzetnicima.

Zadovoljstvo sudionika izraženo je željom većine da i ove godine budu dio ovog, sada već tradicionalnog događanja u sklopu uspješnog sajma GAST.

Sajam GAST je ključno mjesto susreta brojnih proizvođača i trgovaca iz djelatnosti prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme. Prepoznat je u poslovnim krugovima kao mjesto ugovaranja logistike za turističku sezonu. Manifestacija je koja bilježi godišnji trend rasta, kako izlagačkog prostora, broja izlagača i broja posjetitelja od 35%, tako i broja sklopljenih i ugovorenih poslova, što je u sajamskoj industriji Hrvatske prava rijetkost. Za više informacija o sajmu pozivamo Vas da posjetite web stranice: www.gastfair.com.

 

Gospodarski susreti (brokerage event)

Nudimo Vam jedinstvenu priliku susreta s brojnim međunarodnim i domaćim tvrtkama, na prethodno ugovorenim individualnim sastancima, prema Vašem izboru, a u slijedećim segmentima:

Tour operatori i turističke agencijeHoteli, moteli i  kampoviZdravstveni i wellness turizamSeoski, eko i aktivni  turizamPromet (autobusni, željeznički i zračni)Osiguranje i financijeTurističke investicijeUgostiteljstvo, hrana i pićeGastronomska ponuda i potražnja

Kontakt osobe Europske poduzetničke mreže stoje Vam na raspolaganju u procesu prijave i tijekom sastanaka.
Sudjelovanje je potpuno besplatno.

Reakcija sudionika s prošlogodišnjih gospodarskih susret:

„Izvrsna ideja i projekt koji iz godine u godinu izrasta u izvrsno mjesto i priliku za ostvarivanje kvalitetnih poslovnih kontakata.“

 

Za dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju. 

Nataša Bušić

Phone: +385 21 321 143

Fax: +385 21 346 956

Email: nbusic@hgk.hr

Web: www.hgk.hr

 

Goranka Košta

Phone: +385 21 321 135

Fax: +385 21 346 956

Email: gkosta@hgk.hr

Web: www.hgk.hr

 


Lokacija
Priloženi dokumenti:

doc
 poziv---bez-prijavnice---brokerage-event-split-2013-hr.doc (745,50 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.