Poslovni razgovori DroneDays2016


Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore pod nazivom DroneDays2016 koji će se održati 6.-7. ožujka 2016. u Bruxellesu, u Belgiji.

Tom prilikom tvrtke koje proizvode bespilotne letjelice (drone companies) sastat će se sa predstavnicima sektora krajnjih korisnika i raspravljati o mogućnostima suradnje. Tvrtke koje djeluju u tradicionalnijim sektorima moći će vidjeti na koji način civilno korištenje bespilotnih letjelica može dovesti do poboljšanja njihovog poslovanja.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 30 minuta.

Glavna tema susreta biti će civilna i komercijalna upotreba dronova u sektorima:

 • -Energija, okoliš, poljoprivreda, šumarstvo
 • -Proizvodni pogoni
 • -Nafta i plin, rudarstvo
 • -Sigurnost, hitne intervencije, sigurnost, humanitarni sektor
 • -Provedba zakona
 • -Kinematografija, fotografija, slikanje iz zraka
 • -Sport
 • -Nekretnine, građevinski sektor, arhitektura
 • -Teret, transport
 • -Turizam
 • -Tijela javne vlasti

Osim toga, biti će održana i konferencija na kojoj će biti riječi o sigurnoj upotrebi dronova, trenutnim mogućnostima, budućnosti dronova i legislativi, dok će se na izložbenom prostoru moći vidjeti posljednji trendovi i tehnologije zračnih i kopnenih proizvoda.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima se naplaćuje, a zainteresirane tvrtke svoje sudjelovanje mogu prijaviti na https://www.b2match.eu/dronedays2016

Krajnji rok za registraciju je 26. veljače 2016.

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.