Poziv na radionicu "Autorsko pravo i njegova primjena u praksi"


U organizaciji Poslovno inovacijskog centra Hrvatske – BICRO i Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo (DZIV) u četvrtak 06.10.2011. s početkom u 9.00 h u prostorijama Hotela Dubrovnik, na adresi Gajeva 1, u dvorani „Stradun IV“, održat će se radionica „Autorsko pravo i njegova primjena u praksi“.

Radionica je namijenjena malim i srednjim tvrtkama prvenstveno iz sektora informacijsko-komunikacijskih tehnologija koje žele bolje upoznati način korištenja intelektualnog vlasništva kako bi ostvarili rast i daljnji razvoj svog poduzeća.

Glavni ciljevi ove radionice su:

  • Upoznavanje s osnovnim pojmovima i načinima korištenja autorskog prava
  • Učenje iz primjera malih i srednjih tvrtki koje su temeljem intelektualnog vlasništva kreirale osnovu za daljnji rast poduzeća
  • Podizanje svijesti malih i srednjih poduzetnika o važnosti intelektualnog vlasništva za daljnji rast i razvoj poduzeća.

Prijave na radionicu primaju se isključivo putem ONLINE prijave kojoj možete pristupiti OVDJE, zaključno do 04.10.2011. godine.

Kontakt osoba: Vedran Đidara

Tel: 01 2352 628

E-mail: vedran.didara@bicro.hr

Radionica je nastavak ciklusa edukacije o intelektualnom vlasništvu koje u okviru Europske poduzetničke mreže  EEN-a organizira BICRO, vladina agencija za provedbu programa potpore tehnologijskom razvoju i glavni partner u EEN-u Hrvatske za inovacije i transfer tehnologije u suradnji s DZIV-om. Sljedeća radionica održat će se početkom prosinca ove godine.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.