4. Poslovni forum podunavske regije (DRBF)


4. Poslovni forum podunavske regije (DRBF)

Vrijednosni lanac u prehrambenoj industriji

Poslovni forum podunavske regije održat će se po četvrti put u Beču, 6. i 7.studenog, pod pokroviteljstvom Austrijske gospodarske komore. Više od 500 sudionika i 50 međunarodnih predavača iz sektora prehrambene industrije i prerade hrane, kao i ključnih donositelja odluka iz svih 14 zemalja podunavske regije, usredotočit će se na "Lance vrijednosti u prehrambenoj industriji". Ostale glavne teme su "Borba protiv nezaposlenosti mladih" i "EU financiranje u Podunavlju". Cilj ove konferencije je stvaranje produktivnog dijaloga između menadžera u privatnom i javnog sektora kako bi se odredile mjere za razvoj gospodarske zone uz rijeku Dunav.

Sudjelovanje na konferenciji se ne naplaćuje, a više informacija o samom događanju kao i o registraciji možete pronaći na linku http://drbf.converve.com.

 

Uvid u prehrambenu industriju u zemljama podunavske regije

Ovaj forum je prvi takve vrste koji je usredotočen isključivo na status quo i budućnost lanaca vrijednosti u prehrambenoj industriji u Podunavlju. Konferencija će se održati u okviru Strategije Europske unije za dunavsku regiju i internacionalizacijske kampanje „go international“, pokrenute od strane Saveznog ministarstva  za znanost, istraživanje i gospodarstvo.

Ove godine konferencija će se baviti temom lanaca vrijednosti u prehrambenoj industriji. Druga tema posvećena je „Dual-track“ sustavu obrazovanja, koja je vrlo atraktivna za poslodavce i najučinkovitija u borbi protiv nezaposlenosti mladih. Osim toga sudionici će dobiti informacije o tome kako povući sredstva iz fondova Europske unije.

Sudionici će također imati priliku unaprijed organizirati individualne razgovore (B2B) s potencijalnim partnerima putem sljedećeg linka http://drbf.converve.com  i posjetiti EXPO, gdje će tvrtke i organizacije iz Podunavlja predstaviti svoje usluge i proizvode.

Drugi dan je planiran izlet u nekoliko najinovativnijih austrijskih tvrtki iz prehrambene industrije i obrazovnog sektora.

Sudjelovanje je besplatno, ali je preporučljivo da se što prije registrirate na http://drbf.converve.com

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.