Seminar: Istraživanje i razvoj kao temelj inovativnog poslovanja


Poslovno - inovacijski centar Hrvatske - BICRO d.o.o., glavni partner u Europskoj poduzetničkoj mreži zadužen za koordinaciju aktivnosti i partnera za pitanja inovacija, transfera znanja i tehnologije poziva Vas na seminar:

Istraživanje i razvoj kao temelj inovativnog poslovanja

Seminar će se održati 07. svibnja 2010. god. 10,00-14,00h u prostorima Hrvatske gospodarske komore (Vijećnica), Rooseveltov trg 2, Zagreb

Poduzetnici će na seminaru moći čuti o važnosti ulaganja u istraživanje i razvoj kao strategiji za postizanje veće konkurentnosti, o sustavu poreznih olakšica koje tvrtke, mali i srednji poduzetnici te obrtnici mogu ostvarivati za ulaganja u istraživanje i razvoj, te će saznati bitne odrednice upravljanja intelektualnim vlasništvom u zajedničkim razvojnim projektima.

Cilj seminara je informirati male i srednje poduzetnike o koristima ulaganja u razvoj novih proizvoda, usluga i procesa te potaknuti suradnju između gospodarstva i znanstvene zajednice, zbog povoljnog djelovanja na inovacijsku sposobnost poduzeća.

Seminar je prvenstveno namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, no poželjno je sudjelovanje i predstavnika znanstvene zajednice kao i svih ostalih koje zanima ova tema.

Za sve zainteresirane seminar je besplatan. Zbog ograničenog broja mjesta lijepo vas molimo, ukoliko ste zainteresirani da svoju nazočnost najavite do 05.05.2010. na tanja.kucera@bicro.hr.


Lokacija
Priloženi dokumenti:

pdf
 1 EEN za R D AM Uvodno.pdf (2,41 mb)

pdf
 2 Ulaganje u inovacije kao strategija poslovanja-v1 Compatibility Mode.pdf (581,83 kb)

pdf
 3 Porezne olaksice za RandD - BICRO 05-2010 v2.pdf FINAL.pdf (705,31 kb)

pdf
 4 Intelektualno vlasnistvo EEN Prezentacija RI Compatibility Mode.pdf (601,43 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.