Poziv na Hrvatsko - slovački gospodarski forumForum se organizira povodom slovačkog predsjedanja Vijećem EU, a održat će se 8. studenog u prostorima HGK, Rooseveltov trg 2, Zagreb. Cilj je postizanje jače suradnje između hrvatskih i slovačkih tvrtki, povećanje robne razmjene i pronalaženje mogućnosti ulaganja. Prisutni će se imati priliku upoznati s mogućnostima poslovne suradnje između Republike Hrvatske i Slovačke Republike, nakon čega će uslijediti tri odvojena panela:

prvi posvećen energetici, drugi prometnoj infrastrukturi, a treći mogućnostima suradnje u zaštiti okoliša.

Osim konferencijskog dijela, sudionici konferencije moći će sudjelovati i na poslovnim susretima sa 24 slovačke tvrtke. Prijave za forum poslovne susrete moguće su putem online obrasca a sve informacije o samom događanju, kao i popis slovačkih tvrtki s kojima možete dogovoriti sastanke, možete pronaći na ovoj poveznici.


Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.