New Alpe Adria Chambers Network - multilateralni poslovni sastanci, Celje


Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Rijeka, Europska poduzetnička mreža Hrvatske, poziva Vas na multilateralne poslovne sastanke koji će se održati dana 09. rujna 2010. godine tijekom 43. Međunarodnog sajma MOS u Celju.

Događanje je organizirano u okviru mreže komora Nova Alpe Adria, a u suradnji Obrtničke komore Slovenije i Gospodarskih komora Trst, Udine, Koruška, Slovenija, Rijeka i Pula te Centra za vanjsku trgovinu regije Veneto.

U poslovnim će razgovorima sudjelovati tvrtke iz Slovenije, regije Friuli Venezia Giulia, Veneto, Koruške, Istarske i Primorsko-goranske županije, kao i tvrtke iz Mađarske, Slovačke, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova, a isti će se fokusirati na korištenje obnovljivih izvora energije u relevantnim sektorima, poput graditeljstva (solarne ploče, arhitektura, ekološki prihvatljivi građevinski materijali, biomasa), metaloprerađivačke industrije, proizvodnje i prerade drva i plastike, elektrotehničkog i elektroničkog sektora (sustavi za grijanje i hlađenje, izolaciju, rasvjetu).

Sudjelovanje je potrebno potvrditi dostavom ispunjenog obrasca (u privitku) putem e-pošte na bkalokira@hgk.hr. Prijave se primaju do 06. kolovoza 2010. Kotizacija se ne naplaćuje. Službeni radni jezik je engleski.

Za sve dodatne informacije, molimo da nam se slobodno obratite (Blanka Kalokira, T 051/209 169, Gabrijela Milin T 051/209-172).Lokacija
Priloženi dokumenti:

doc
 Registracijski obrazac.doc (344,50 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.