Ljetna škola na temu transfera tehnologije i potpore inovacijama


TII –Technology Innovation International i Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu organiziraju ljetnu školu  na temu transfera tehnologije i potpore inovacijama. Ovaj jedinstveni petodnevni tečaj pruža mogućnost stjecanja novih znanja i vještina u različitim područjima transfera tehnologije kroz praktične, na stvarnim slučajevima temeljene radionice predvođene međunarodnim timom iskusnih stručnjaka iz područja transfera tehnologije i potpore inovacijama.

Na ljetnu školu se mogu prijaviti početnici iz područja transfera tehnologije, kao istručnjaci s iskustvom koji žele steći nova znanja i vještine. U prošlogodišnjim ljetnim školama sudjelovali su konzultanti za inovacije i tehnologiju, članovi Europske poduzetničke mreže, uredi za transfer tehnologije sveučilišta i istraživačkih centara, I&R odjeli tvrtki i istraživačkih centara.

 

Ljetna škola traje od 9. do 13. rujna, a detaljan program događanja možete preuzeti ovdje. Kotizacija za ljetnu školu iznosi 1000 EUR za članove organizacije i 1390 EUR za ostale koji žele sudjelovati i uključuje sve potrebne materijale, pauze i ručkove za vrijeme tečaja. Registrirati se možete na stranici www.tii.org, a moguće je registrirati se za cijeli tjedan ili samo za određene dane.

 

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte.  

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.