Budi Uzor 2011. ove godine se seli u Zagreb!


 

Komercijalizacija inovacija je izuzetno složen posao i kako bi se postigla što bolja učinkovitost potrebita je suradnja svih koji su uključeni u taj proces. Tera Tehnopolis d.o.o. i ove godine u suradnji s Hrvatskom udrugom inovatora-poduzetnika (HUIP), organizira 7. Međunarodnu izložbu inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova BUDI UZOR 2011.


I ove godine izlobžba Budi Uzor organizira se zajedno sa međunarodnim salonom inovacija INOVA. Zajednički nastup donosi iskustvo INOVE i orijentaciju prema studentima i poduzetništvu te dinamizam koji prati Budi Uzor. Inova i Budi Uzor predstavljaju najveću manifestaciju ovakvog tipa u Hrvatskoj.


U okviru Europske poduzetničke mreže - EEN održati će se bilateralni poslovni susreti u području unapređenja ekoloških performansi s naglaskom na slijedeće sektore: prehrambena industrija, proizvodnja građevinskog materijala, obnovljivi izvori energije i IT sektor. Kroz ovaj događaj želimo omogućiti međunarodnu suradnju hrvatskih malih i srednjih poduzeća s  mađarskim i slovenskim tvrtkama.

Termin održavanja izložbe je od 09.-12.11.2011. godine na Zagrebačkom velesajmu. Ostale informacije o izložbi možete dobiti na broj telefona 031/251-000 ili na službenoj web stranici www.tera.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.