Konferencija Zakonodavstvo Europske unije: Naučite pravila igre


Hotel Sheraton, Zagreb, 9. prosinca 2011, 10 – 17 sati

Mjesečnik Banka u petak 9. prosinca organizira konferenciju Zakonodavstvo Europske unije: Naučite pravila igre na kojoj će iskusni stručnjaci predstaviti zakonodavstvo europskog tržišta kako bi se hrvatske tvrtke upoznale i prilagodile uvjetima poslovanja na jedinstvenom europskom tržištu kada Hrvatska 2013. postane članica Europske unije.  

Predavači su članovi Katedre za europsko pravo Pravnog fakulteta u Zagrebu: 

prof. dr. sc. Tamara Ćapeta, prof. dr. sc. Siniša Rodin, doc. dr. sc. Tamara Perišin, prof. dr. sc. Iris Goldner Lang i dipl. iur. Mislav Mataija.

Važnost konferencije je u tome da su predavači i teoretičari i praktičari jer su bili uključeni u pregovore Republike Hrvatske o ulasku u Europsku uniju, pa točno znaju kako i pod kojim uvjetima možemo poslovati s Europskom unijom, kako i gdje se svakodnevno donose odluke kojima se regulira poslovanje, i na koji način one utječu na gospodarske subjekte. Nakon svakog predavanja predavači će odgovarati na pitanja, što će biti prilika za konkretne odgovore i za međusobnu razmjenu mišljenja. 

Konferencija će se održati u zagrebačkom hotelu Sheraton, a prijaviti se možete ovdje.

http://www.bankamagazine.hr/Projekti/ZakonodavstvoEuropskeunije.aspx)

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.