Radionica: Umrežavanje klastera Dunavske regije


Ministarstvo poduzetništva i obrta RH zajedno sa Ministarstvom financija i gospodarstva Baden Württenberga organizira „Treću radionicu za umrežavanje klastera i razvoj u Dunavskoj regiji" u okviru provedbe prioritetnog područja 8. Strategije za Dunavsku regiju EU-a" koja će se održati u Vukovaru od 10 - 11. ožujka 2015. godine u hotelu Lav Vukovar.

Teme treće radionice biti će primarno usmjerene na razvoj aktivnosti Dunavske mreže klastera, naglašavajući posebno izvore i mogućnosti financiranja klastera u programskom razdoblju 2014. - 2020. Predviđa se sudjelovanje predstavnika EU-a visoke razine kao i sudjelovanje predstavnika 14 zemalja uključenih u Strategiju EU-a za dunavsku regiju (EUDSR), i zemalja Srednjeeuropske inicijative (CEI) .

Prvi dan radionice održat će se u četvrtak, 10.3.2015. godine u 13,00 sati Plenarnom sjednicom do 17,30 i završava prvi dan večerom u 18,00 sati.

Drugi dan radionice sa dvije glavne teme – internacionalizacija umrežavanja klastera s najboljim praksama klastera Dunavske regije i mogućnosti financiranja iz EU-a do 2020. godine, nastavit će se u srijedu u jutro, 11. ožujka u 9,00 do 13,00 sati uz završni ručak.

Službeni dnevni red 3. radionice uskoro će biti dostupan na internetskoj stranici Ministarstva poduzetništva i obrta www.minpo.hr.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.