Posjet gospodarskog izaslanstva Luksemburga


Gospodarski i trgovinski ured pri Veleposlanstvu Kraljevine Belgije u Zagrebu organizira 10. lipnja 2010. godine prvi po redu posjet Gospodarskog Izaslanstva Luksemburga u okviru prvog državnog posjeta Velikog Vojvode od Luksemburga. U sklopu posjeta, u hotelu Regent Esplanade, Zagreb, održat će se individualni razgovori između predstavnika luksemburških i hrvatskih tvrtki o mogućnostima suradnje i uspostave poslovnih odnosa, kao i seminar iz područja ekonomije i financija Luksemburga, koji će otvoriti sam Veliki Vojvoda od Luksemburga.

Događaj će završiti u ugodnom tonu domjenka za sve sudionike.

Cilj gospodarske misije je razmjena informacija o tržištima hrvatske i luksemburga, kao i predstavljanje hrvatskih tvrtki luksemburškim te obrnuto.

 

U privitku se nalazi prijavni obrazac, raspored događanja (individualni susreti, seminar, domjenak) kao i kratki opis luksemburških tvrtki kako biste dobili što bolji uvid u njezino područje poslovanja.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

doc
 Luxembourg 10th June 2010.doc (269,32 kb)

doc
 Prijavni obrazac.doc (36,00 kb)

doc
 Raspored dogadanja.doc (37,50 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.