Poziv tvrtkama za sudjelovanje na poslovnim susretima u sklopu "Mission for Growth" - Atena, Grčka


U skladu s ciljevima Europa 2020, strategije za rast, Europska komisija organizira tzv. Misije za rast („Mission for Growth“) od 2012. godine.
Potpredsjednik EK, g. Anonio Tajani odlazi na ove misije zajedno s vodećim europskim poslovnim organizacijama i tvrtkama iz zemalja članica EU.

U okviru svake misije organizirani su poslovni razgovori (B2B), a od 2012. u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom održano je 11 misija.

Jedna od sljedećih misija je planirana za Grčku, stoga Europska poduzetnička mreža Grčke poziva sve zainteresirane tvrtke da se prijave na poslovne susrete koji će se održati 11.ožujka 2014. u Ateni, čiji je cilj promoviranje poslovnog partnerstva između grčkih i europskih tvrtki. U sklopu posjeta, biti će održana Konferencija  o obalnom i pomorskom turizmu & „Blue Growth“ strategijama 10.ožujka 2014, na kojoj će sudjelovati visoki politički dužnosnici.

 

Poslovni susreti 11.ožujka obuhvatit će sljedeće teme:

Prehrambeno-poljoprivredne proizode / Preradu hrane / Akvakulturu

Biotehnologiju

Energiju

Turizam

Zainteresirane tvrtke se mogu prijaviti najkasnije do 5.ožujka putem sljedećeg linka http://www.b2match.eu/m4g-greece2014

Za više informacije možete kontaktirati: HGK, Jelena Ravlić, jravlic@hgk.hr, 01/ 4606 824

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.