New Alpe Adria Chambers Network


Multilateralni poslovni razgovori tvrtki iz Austrije, Hrvatske, Italije i Slovenije

Sektor: poljoprivredno prehrambeni, Ho.Re.Ca oprema i ugovaranje

(Udine, 11. listopad 2010)

 

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka poziva Vas na sudjelovanje u multilateralnim poslovnim sastancima koji će se održati u Udinama, 11. listopada 2010.

Događanje organizira I.Ter Special Agency Gospodarske komore Udine u okviru mreže komora Nova Alpe Adria, a uz potporu Gospodarskih komora Trst, Koruška, Slovenija, Rijeka i Pula, Obrtničke komore Slovenije i Centra za vanjsku trgovinu regije Veneto.

U poslovnim će razgovorima sudjelovati tvrtke iz regija Friuli Venezia Giulia, Veneto i Koruške, iz Istarske i Primorsko – goranske županije te iz Slovenije, a obuhvatit će slijedeće sektore: prehrana, piće, proizvodnja vina, oprema za proizvodnju i pakiranje hrane, Ho.Re.Ca. oprema (klimatizacija, hlađenje, aparati za kavu, sustavi za kontrolu i sigurnost i ostala povezana oprema), namještaj i ostali pribor za opremanje ugostiteljskih objekata.

Sudjelovanje je potrebno potvrditi dostavom ispunjenog obrasca (u privitku) putem e-pošte na bkalokira@hgk.hr. Prijave se primaju do 17. rujna 2010. Kotizacija se ne naplaćuje. Službeni radni jezik je engleski.

Prijavljenim će sudionicima biti dodijeljena personalizirana zaporka, uz pomoć koje će im u periodu od 24 – 30. rujna biti omogućen on-line pregled profila svih tvrtki-sudionika, kao i odabir tvrtki za poslovne razgovore.

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da se slobodno obratite gđi Blanki Kalokira, T 051/209 169 ili gđi Gabrijeli Milin T 051/209-172 u Odsjeku za međunarodne odnose.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.