Split Innovation Hub Experiment


Pokrenite svoj poduzetnički potencijal i prijavite se na Split Innovation Hub Experiment


Želite svoj potencijal iskušati u poslovnom svijetu i razmišljate o osnivanju vlastite tvrtke, ali niste sigurni što vas sve očekuje? Na radionici u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu, 12. veljače saznajte kako i zašto osnovati j.d.o.o. te koji su to novi trendovi i prilike za pokretanje poduzetničkog poduhvata.

Koliko je uistinu jednostavno osnovati jednostavni d.o.o. iz vlastitog iskustva će nam prenijeti Ante Matijaca, koji je ovu mogućnost upravo iskoristio za osnivanje svoje tvrtke Unity.

Bivši rock kritičar, zaštitnik, medijator i gurman, Mladen Vukmir, koji se specijalizirao za zaštitu intelektualnog vlasništva i svoju diplomu stekao na prestižnom američkom sveučilištu Franklin Pierce Law Center, govoriti će o poduzetničkom trenutku i utjecajima novih tehnologija na razvoj gospodarstva i pravnog sustava, kao i prilikama koje novi trendovi donose za pokretanje vašeg poduzetničkog poduhvata.

Pridružite nam se i sudjelujte na Split Innovation Hub Experiment radionici koju organizira Ured za transfer tehnologije uz potporu Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država i u okviru Europske poduzetničke mreže.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da se što prije registrirate putem on-line formulara:

http://goo.gl/r7Q3h

Više informacija i program pogledajte ovdje.

Pratite UTT na facebook.com/uttst!

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.


Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.