Radionica – „EU definicija malog i srednjeg poduzetništva – kako je tumačiti i primijeniti u praksi?“


Ulaskom u EU, Hrvatska je počela koristiti sredstva strukturnih fondova EU, koji su, između ostaloga, usmjereni i na sufinanciranje razvojnih potreba malih i srednjih poduzetnika (MSP). Međutim, da bi poduzeće moglo biti korisnik bespovratnih sredstava iz fondova EU i u Hrvatskoj, mora udovoljavati definiciji MSP-a sukladno preporukama Europske komisije.

Obzirom na kompleksnu problematiku i činjenicu da je Europska komisija izradila preporuku definicije MSP-a, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu „EU definicija malog i srednjeg poduzetništva – kako je tumačiti i primijeniti u praksi?“, koja će se održati 12. lipnja 2014. u prostorijama HGK, Nova cesta 3-7, s početkom u 10:00 sati. 

Također, budući da Europska Unija ulazi u novu financijsku perspektivu 2014-2020, a s time dolaze i nova pravila, dio radionice bit će posvećen i novoj Uredbi o skupnom izuzeću (eng. General Block Exemption Regulation – GBER).

Detaljnije informacije možete pronaći u pratećem dokumentu pod nazivom “Poziv na radionicu”.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

doc
 poziv na radionicu eu definicija malog i srednjeg poduzetnistva 12.06.2014.doc (194,00 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.