Trening: "Istraživanje tržišta-značaj, koristi i alati", Vukovar


Treći besplatni trening o poduzetništvu u Vukovaru, u sklopu projekta InECo  

U sklopu projekta InECo (Inovativno umrežavanje i gospodarska suradnja područja gradova Tuzle i Vukovara), financiranog od strane EU  dana 07.02.2012. u Vukovaru održavaju se besplatni treninzi iz poduzetništva.

Trening je namijenjen predstavnicima malih i srednjih poduzeća, kao i svima koji žele započeti samostalan posao. Na treninzima se raspravlja  o raznim naslovima kao što su kontrola stresa, komunikacijske vještine, motivacija, poslovno odlučivanje, prodajne i marketinške vještine itd.

Treći trening će biti održan datuma, 13.03.2012. godine u Vukovaru, na temu: „Istraživanje tržišta-značaj, koristi i alati“. Ukoliko ste zainteresirani nešto više naučiti o gerila marketingu, marketing informacijskom sustavu i ostalim zanimljivim temama vezane uz istraživanje tržišta i marketing, možete se prijaviti na slijedeći mail: kristina.glumac@vukovar.hr

Izradu Programa radionica i izvedbu provodi  TERA TEHNOPOLISA u cilju pružanja pomoći poduzetnicima kako bi stekli znanje i vještine za uspješno upravljanje, kao i za poticaj potencijalnim poduzetnicima na osnivanje vlastitog posla.
 

Program se sastoji od 10 modula, a  teme koje će se obrađivati u narednom razdoblju su:

Marketing - alati ispitivanja tržišta

Marketing - inovativne strategije i IT tehnologije

Strategija razvoja malog i srednjeg poduzetnika

Financiranje - izvještaji, cash-flow, oporezivanje

Operativno upravljanje - upravljanje kvalitetom

Strateško upravljanje - konkurentnost i inovacije

Strateško upravljanje - E-biznis


Nakon završetka edukacije, sudionici će imati priliku nastaviti svoj poslovni put u poduzetničkom inkubatoru Vukovar.  Inkubator će omogućiti poduzetniku razvijanje poduzetničke ideje i pokretanje poslovanja, uzorkovanje, zaštitu ideje, pronalaženje strateškog partnera ili investitora.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.