Poslovni razgovori Future Match" na Sajmu CeBIT 2016


Europska poduzetnička mreža organizira 18-te po redu poslovne razgovore na sajmu CeBIT, najvećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija.

CeBIT 2016 se održava od 14. do 18. ožujka 2016 u Hannoveru, na najvećem izložbenom prostoru na svijetu. Uz više od 3.000 štandova, CeBIT nudi i bogat konferencijski sadržaj.
Od 1999. godine poslovni susreti pod nazivom Future match omogućili su tvrtkama i istraživačkim organizacijama pronalazak partnera za međunarodnu suradnju, npr: prodaju i licenciranje ugovora, zajednička ulaganja, podugovaranje, transfer tehnologije te partnere za istraživačke i razvojne projekte.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 20 minuta.

U 2015 godini na ovom događanju sudjelovalo je 238 tvrtki i istraživačkih organizacija iz 36 zemalja, a međusobno su održali 1240 bilateralnih sastanaka.

Želite li biti dio ove impresivne statistike za više informacija o Future Matchu kao i za registraciju, posjetite službene stranice na adresi http://www.b2match.eu/futurematch.

Tamo možete pogledati i video kako je to izgledalo proteklih godina.

Zašto sudjelovati:

• Saznajte sve novosti o ICT trendovima i inovacijama
• Promovirajte svoje proizvode, tehnologije i know-how
• pronađite rješenje za svoje IT probleme
• Pronađite komercijalne i tehnološke partnere
• Diskutirajte svoje nove projektne ideje

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.