Pronađite poslovnog partnera na Energy Days Graz 2014"!


Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža Hrvatske Vas poziva na sudjelovanje na poslovnim susretima u sklopu „Energy Days 2014“ u Grazu, na temu „Biomase“ i „Energetski učinkovite gradnje“, koji će se održati 15.i 16.siječnja 2014.

U privitku možete doznati sve informacije o događanju, a prijaviti se možete online putem linka www.b2match.eu/energydaysgraz2014

Napomena: za sudjelovanje na poslovnim susretima u sklopu „Biomase“ zainteresirane tvrtke se najprije moraju prijaviti na „Srednjeeuropsku konferenciju o biomasi“ putem linka www.cebc.at/en/home/, ali ne kao sudionici na konferenciji (jer se za sudjelovanje na konferenciji plaća kotizacija) već samo kako bi dobili mogućnost prijave na poslovne susrete za biomasu.

Rok za prijavu na poslovne susrete i upisivanje on-line profila Vaše tvrtke je 8.siječnja, a poslovne partnera za b2b-sastanke možete birati od 16.prosinca do 13.siječnja.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno.

Kontakt osoba za sva pitanja:

Jelena Ravlić - jravlic@hgk.hr

Lokacija
Priloženi dokumenti:

pdf
 poslovni-susreti---graz-2014.pdf (342,51 kb)

pdf
 flyer-energy-days-2014.pdf (983,33 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.