ZADAR - Radionica iz upravljanja inovacijama


Dana 16. veljače 2010 (utorak) u 12 sati, u prostorijama Rektorata, Sveučilišta u Zadru, održati će se radionica iz upravljanja inovacijama. Radionicu organiziraju Ured za transfer tehnologije koji je partner u Europskoj poduzetničkoj mreži Hrvatske te Sveučilište u Zadru.

U ovoj ćemo se radionici osvrnuti na najčešće prepreke u procesu pretvaranja inovativne ideje u poslovni uspjeh i ponuditi rješenja koja mogu pomoći u njihovom svladavanju. Predstavit ćemo neke od fondova koji podupiru razvoj inovacija. Poseban će naglasak biti na uslugama, koje bez naknade pruža Europska poduzetnička mreža (EEN) u području inovacija i transfera tehnologija. Usluge EEN mreže namijenjene su ne samo poduzetnicima, već i istraživačima koji žele komercijalizirati svoju inovaciju ili pronaći europske partnere za projekte i primijenjena istraživanja.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

doc
 Poziv i prijavnica Zadar 2.doc (231,00 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.