Informativna radionica Obzor 2020- prilika za poduzetnike" u MINPO-u


Ministarstvo poduzetništva i obrta i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije zajednički organiziraju informativnu radionicu „Obzor 2020- prilika za poduzetnike", koja će se održati u Zagrebu, 16. rujna 2014. godine u Kino dvorani MINPO-a, Ulica grada Vukovara 78. Na informativnoj radionici poduzetnicima će biti predstavljene mogućnosti koje im se pružaju putem natječaja u okviru Instrumenta za male i srednje velike poduzetnike (SME Instrument) iz programa Obzor 2020. SME Instrument je specifično osmišljen za visoko inovativne male i srednje velike poduzetnike s ambicijom proboja na međunarodno tržište, koji svoju kvalitetnu poslovnu ideju žele pretvoriti u tržišno uspješan proizvod. Ovaj program tvrtkama pruža cjelovitu financijsku podršku kroz sve faze inovacijskog ciklusa.

Informativnu radionicu otvorit će Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta. Detaljan program radionice možete preuzeti putem poveznice.

Pozivaju se sve inovativne male i srednje velike tvrtke da sudjeluju na radionici. Prijave se zaprimaju do 15.09.2014. na e-poštu Snjezana.Ivic-Pavlovski@minpo.hr.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.