Sedma Međunarodna konferencija na temu transfera tehnologije


Centar za transfer tehnologije i inovacije pri Institutu Jožef Stefan, u suradnji sa Slovenskom trgovinskom i industrijskom komorom poziva Vas na sedmu Međunarodnu konferenciju na temu transfera tehnologije koja će se održati 17,. rujna 2014. u kongresnom centru Brdo, blizu Kranja.

Ovogodišnja Konferencija će se fokusirati na ocjenjivanju tehnologija za stjecanje financijskih sredstava te će se uhvatiti u koštac s pitanjima o tome kako pronaći i predstaviti vrijednost vašeg intelektualnog vlasništva međunarodnim partnerima, kupcima i investitorima, kako testirati i mijenjati svoju ideju i proizvod na tržištu i kako razvijati start-up model poslovanja, lansiranje novih proizvoda ili licenciranja poslovni slučaj na temelju znanstvenih istraživanja, inovacija ili industrijske suradnje istih.

Tijekom konferencije, biti će uručena posebna nagrada za inovaciju s najvećim komercijalnim potencijalom te će biti organizirana i start-up radionica. Osim toga, održati će se i međunarodni poslovni susreti, koji će omogućujući predstavnicima tvrtki i istraživača susret u skladu s unaprijed definiranim rasporedom na kojima će raspravljati o tehnološkim rješenjima, izumima i komercijalno zanimljivim projektima.

Prijavu na konferenciju možete izvršiti putem poveznice.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.