Poslovni razgovori na Sajmu MIDEST u Parizu


Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore koji se održati 17. studenog 2015. u okviru Sajma MIDEST u Parizu.

Ovaj sajam je poznat kao jedan od vodećih svjetskih sajmova i platformi za industrijske kooperanate na međunarodnoj razini, u oblasti know-how-a i industrijskog podugovaranja (proizvodnja i prerada metala i metalnih proizvoda, proizvodnja strojeva i uređaja, kovanje i lijevanje) koji kupcima nude priliku za interakciju na različitim razinama. Na njemu se u prosjeku predstavi oko 1.700 izlagača iz 45 zemalja te više od 40000 profesionalaca iz industrijskog sektora.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Ciljani sektori:

 • - Obrada metala
  - Industrijske usluge
  - Prerada plastike, gume i kompozitni materijali
  - Obrada drva
  - Obrada ostalih materijala (staklo, keramika ...)
  - Elektronika i električne energije
  - Mikrotehnologije
  - Površinski tretmani, toplinski tretmani i završna obrada
  - Industrijski zatvarači

Sudjelovanje na poslovnim se naplaćuje, a cijene, detalje događanja i registraciju možete pronaći na slijedećim Internet stranicama:

http://www.een-matchmaking.com/midest2015/

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.