Smart City Expo World Congress 2015


Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na međunarodnom sajmu Smart City Expo World Congress koji će se održati u Barceloni od 17.-19. studenog .

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Smart City Expo se održava već petu godinu zaredom, a prošle godine je na B2B događaju bilo 299 sudionika iz 36 zemalja te je održano 819 sastanaka 1 na 1.

Ove godine će također biti i sajam na kojem će se predstaviti inovativna rješenja vezana uz pametno društvo, tehnologiju, upravljanje, energiju, mobilnost i održive gradove. Prijave za izlagače su moguće do 9. listopada. Na sljedećoj poveznici može naći više informacija http://www.smartcityexpo.com/ca/call-for-solutions

Zašto sudjelovati:

-imajte proaktivni pristup – predstavite se na svjetskoj pozornici

-proširite svoju međunarodnu mrežu i identificirajte potencijalne poslovne partnere

-unaprijed odredite svoje 30-minutne poslovne razgovore, sa ciljanim poslovnim partnerima

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, a registracija se vrši na sljedećoj mrežnoj poveznici http://www.smartcityexpo.com/ca/brokerage-event-2015 , najkasnije do 6. studenog 2015.

Kontakt osobe:

Clara Viladomiu & Naomi Nakamoto

cviladomiu@gencat.cat / nnakamoto@gencat.cat

+34 93 551 74 25 / +34 93 567 49 30

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.