RADIONICA o osnovama Sedmog okvirnog programa Europske Unije za istraživanje i razvoj


Utorak, 20.4.2010.
(HIT, Planinska 1, 10-16h)

Pozivamo Vas da se prijavite na radionice o Sedmom okvirnom programu Europske Unije za istraživanje i razvoj u organizaciji Hrvatskog instituta za tehnologiju. Radionice će voditi Nacionalne kontakt osobe zaposlene u HIT-u, a ovisno o broju zainteresiranih radionice će se ciklički ponavljati.

Radionice će se održavati u prostorijama HIT-a, Planinska 1 od 10 do 16h

Sudionicima će biti omogućen rad na računalu kao i pristup internetu kako bi mogli praktično pratiti sadržaj te sukladno tome broj mjesta bit će ograničen na 12. Stoga, svim zainteresiranima preporučujemo da se što ranije registriraju.

Prva u ciklusu radionica fokusirat će se na osnove FP7 programa.

Radionica uvodnog tipa namijenjena je svima koji su zainteresirani za sudjelovanje u Sedmom okvirnom programu bez obzira na znanstveno područje njihova rada te na tip ustanove na kojoj su zaposleni. Ovom radionicom će se pokušati približiti struktura FP7 programa, osnovni dokumenti koji su potrebni za njegovo razumijevanje te kako ih naći na internetu. Podnevni dio radionice namijenjen je općim pojmovima vezanim za financije projekata i pravnim aspektom. Predavači na radionici su Nacionalne kontakt osobe Ebonita Ćurković i Suzana Karabaić, Jennifer Mary Kursan i Goran Zeković.

ONLINE prijava

PROGRAM

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.