Poslovni razgovori na Sajmu Seafood u Bruxellesu


Europska poduzetnička mreža Škotske organizira poslovne razgovore na najvećem svjetskom sajmu morskih prehrambenih proizvoda Seafood Expo Global & Seafood Processing Global koji privlači više od 25 800 kupaca i snabdjevača svježih, zamrznutih, pakiranih i delikatesnih morskih proizvoda, opreme i usluga, a uključuje sudionike iz 140 zemalja. Poslovni razgovori će se održati 21. I 22. travnja i biti će izvrsna prilika za susret sa potencijalnim kupcima, dobavljačima ili partnerima da istraže poslovne mogućnosti na unaprijed ugovorenim poslovnim sastancima.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama, najkasnije do 15. travnja 2015.

https://www.b2match.eu/seg2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.