Poslovni razgovori na sajmu SUBCONTRACTING 2015


Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na Sajmu SUBCONTRACTING 2015, koji će na jednom mjestu okupiti industrijske dizajnere, programere, proizvodne menadžere, menadžere nabave, izvršne direktore i menadžere koji su u potrazi za inovativnim proizvodnim tehnologijama, novim materijalima i mogućnostima umrežavanja.

Poslovni razgovori održat će se 21. listopada u Antwerpenu, a usporedno sa ovim sajmom organiziran je i WELDING WEEK, namijenjen profesionalcima koji se bave zavarivanjem, spajanjem i rezanjem metala i plastike.

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Zašto sudjelovati:

stupite u kontakt sa potencijalnim partnerima za buduću suradnju
Upoznajte nove tehnologije i inovacije
Pronađite nova rješenja za konkretne probleme
Razmijenite ideje s međunarodnim partnerima i pronađite partnere za projekte

Sudjelovanje na poslovnim je besplatno, a detalje događanja i upute za registraciju možete pronaći na slijedećim Internet stranicama:

https://www.b2match.eu/weldingweek2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.