Poziv na sajam: "AgroB2B@NSFair"


Novosadski sajam, u suradnji sa Gospodarskom komorom Vojvodine i Europskom poduzetničkom mrežom Srbije – Gospodarskom komorom Srbije i sveučilištem u Novom Sadu Pozivaju vas da sudjelujete u međunarodnim poslovnim susretima – AgroB2B@NSFair koji će se organizirati u okviru Sajma poljoprivrede u Novom Sadu, 22. svibnja 2013. godine na Novosadskom sajmu.

 

 Cilj susreta je dodatno pomoći domaćim tvrtkama da lakše i brže dođu do ino-partnera u okviru sajma. Tvrtke koje se prijave, dobivaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za suradnju. Na temelju izbora, organizatoru svakom od sudionika dodjeljuje se sadržaj sastanaka, sa točno određenim mjestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unaprijed.

 

Osnovna ciljna grupa su proizvođači i trgovci hrane i piće, međutim događaj je otvoren i za povezane sektore poput: poljoprivredna proizvodnja, gnojivo i zaštita bilja, pakiranje, poljoprivreda kao izvor obnovljivih izvora energije, oprema za proizvodnju i preradu hrane i istraživanja itd. AgroB2B@NSFair želi  potaknuti poslovnu saradnju i kroz razmjenu prehrambenih proizvoda sa inozemstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl, ali i suradnju u sektorima razmjene znanja i tehnologije i posebno u jačanju konkurentnosti kroz zajedničko sudjelovanje u nacionalnim i europskim programima i fondovima.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je najveći agro događaj u Srbiji i regiji. Jedan je od 5 vodećih sajmova u Europi i 10 u svijetu, prema podacima Eichberg Ag Trade Show Report iz 2010. godine. Ovogodišnji sajam proslavit će osam desetljeća uspješnog rada okupljanjem najznačajnijih udruženja i tvrtki iz sektora poljoprivrede i povezanih grana koji će predstaviti proizvode i usluge iz više od 50 zemalja svijeta. Zemlja partner je Hrvatska.

Sudjelovanje na sajmu je besplatno, a sudionici moraju osigurati ulaznicu za sajam i pokriti troškove prijevoza i smještaja u Novom Sadu.Prijavu za međunarodne poslovne susrete  "AgroB2B@NSFair" možete izvršiti preko linka u tekstu ispod:

 http://agrob2b-nsfair.talkb2b.net/

 

Za više informacija i registraciju za potencijalne izlagače na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu možete pronaći na web stranici sajma. ili kontaktirajte:

Marko Kovačević

Gospodarska komora Srbije

Tel: +381 11 3300 928

E-mail: een@pks.rs

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.