SEMINAR: Varaždin - Mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova za poduzetnike


U Županijskoj komori Varaždin održat će se, u četvrtak 23. travnja 2009 godine, informativni seminar  «Mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova za poduzetnike».  Seminar u organizaciji Europske poduzetničke mreže provodi konzultantska tvrtka "Razbor d.o.o".

Tijekom poludnevnog seminara, zainteresirani poduzetnici dobit će pregled EU fondova raspoloživih za financiranje privatnoga sektora, te informacije o tome kako funkcioniraju i na koji se način planiraju fondovi Europske unije.

Detaljnije će se predstaviti novi pretpristupni instrument IPA, tj. komponente koje su namijenjene poslovnome sektoru, a također i Programi Zajednice u kojima mogu sudjelovati tvrtke iz Republike Hrvatske, kao što je Sedmi okvirni program (FP7) i Program za konkurentnost i inovacije (CIP).Kontakt osoba za prijave i upite:

Renata Papec
e-mail: rpapec@hgk.hr 
tel: 042 405 480

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.