Poziv na Međunarodnu konferenciju: „Poduzetništvo i inovacije“


Ministarstvo poduzetništva i obrta i Gospodarska komisija Ujedinjenih naroda za Europu (UNECE) organiziraju Međunarodnu konferenciju „Poduzetništvo i inovacije“ koja će se pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske održati od 23. do 24. svibnja 2013. u Dubrovniku u hotelu Dubrovnik Palace. Konferencija je posvećena promociji inovativnog poduzetništva.  Sudjelovanje je otvoreno svim zainteresiranim stranama iz zemalja članica UNECE-a kao i ostalim zemljama članicama Ujedinjenih naroda.

Zanimljivi i iskusni govornici, svjetski priznati stručnjaci s područja poduzetništva i inovacija garantiraju da će konferencija potaknuti raspravu o politikama i dobrim praksama koje se provode vezano za promociju inovacija i potražiti odgovore na pitanja o tome kakvu ulogu ima inovacijska politika u kreiranju boljeg okruženja za poduzetništvo, poboljšanju financiranja inovativnog razvoja i olakšavanju pristupa poduzetnika relevantnim znanjima i vještinama.

Više informacija na: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=282

Za dodatne informacije možete se obratiti voditeljici Odjela Snježani Ivić Pavlovski na tel.: 01/6109243; e-mail: snjezana.ivic-pavlovski@minpo.hr

Program i prijavnica za sudjelovanje su u prilogu.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

pdf
 programme-of-the-international-conference-on-entrepreneurship-and-innova-.pdf (1,12 mb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.