Poslovni razgovori Entrepreneurial Finance @ Crowdsourcing Week 2015


Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom Entrepreneurial Finance @ Crowdsourcing Week 2015

Cilj ovog jedinstvenog događaja, je između ostalog potaknuti europske poduzetnike i ulaganja u europska MSP, promocija najbolje prakse u financiranju te pružanje informacija zainteresiranim poduzetnicima o dostupnim mogućnostima financiranja.

Poslovni razgovori održat će se 23. listopada u Bruxellesu, a namijenjeni su svim poduzetnicima i startup-ovima, inovativnim tvrtkama, poslovnim anđelima, investitorima i crowdfunding platformama.

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Zašto sudjelovati:

stupite u kontakt sa potencijalnim partnerima za buduću suradnju
predstavite svoje tvrtke putem pitching sesija, radionica
•“Early-stage Camp” coaching academy - pokazuje poduzetnicima kako se učinkovito i uvjerljivo predstaviti pred potencijalnim investitorima

Sudjelovanje na poslovnim je besplatno, a detalje događanja i upute za registraciju možete pronaći na slijedećim Internet stranicama:

https://www.b2match.eu/crowdsourcingweek2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.