Info dan Europske komisije za tvrtke iz sektora prometa


Europska komisija organizira događaj pod nazivom Transport SME Innovation Day koji će se održati 23. studenog 2015. u Charlemagne zgradi, u Bruxellesu. Ciljana skupina sudionika su mala i srednja poduzeća iz sektora transporta.

Inovacije i razvoj novih tehnologija, proizvoda, usluga i rješenja ključni su za ekonomski rast i zapošljavanje. Iz tog razloga iznimno je bitan proces komercijalizacije rezultata istraživanja i razvoja projekata na tržište.

Tom prilikom, Europska komisija će istaknuti mogućnosti poticanja MSP-a kroz različite usluge i financijske mehanizme. Biti će riječi i o zaštiti intelektualnog vlasništva, te investicijskim strategijama poduzeća rizičnog kapitala. Uspješni MSP iz sektora prometa sa prisutnima će podijeliti svoja praktična iskustva stavljanja svojih izuma na tržištu.

Napomena za sve zainteresirane: broj sudionika ograničen je maksimalnim kapacitetom prostorija. Registracija se vrši putem web stranice Europske komisije na kojoj se nalazi i program događanja:

http://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/news/transport-sme-innovation-day

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.