Poslovni razgovori na Sajmu Alimentaria Horexpo u Portugalu


Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore koji će se održati 23. i 24. studenog tijekom održavanja Sajmu Alimentaria Horexpo u Lisabonu.

Ovaj događaj biti će izvrsna prilika za tvrtke iz Europe i izvan nje kako bi upoznale najnoviju tehnologiju, pronašle nove poslovne partnere i pokrenule prekograničnu suradnju.

Ciljana skupina: tvrtke, sveučilišta, instituti i druge organizacije iz sektora hrane i pića u potrazi za poslovnim, tehnološkim i istraživačkim partnerima iz Europe i šire.

Glavne teme:

- Hrana
- Mliječni proizvodi
- Mesni proizvodi
- Riba
- Svježe voće, povrće
- Smrznuta hrana
- Konditorski proizvodi, keksi, tjestenina
- Trgovina proizvodima
- organski proizvodi
- dijetna hrana, hrana za djecu, zdrava hrana
- Pića
- alkoholna pića
- bezalkoholna pića
- Vino

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno. Upute za registraciju i više informacija možete pronaći na: https://www.b2match.eu/alimentaria-lisboa2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.