Novi ZIP Master Class o umijeću pokretanja startupa


Nakon jednog održanog Master Class predavanja početkom studenog, u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva pozivaju na još jedno druženje, ovaj puta sa suosnivačem Kano.me, kompjuterskog kita pomoću kojeg bilo tko, bilo gdje može krenuti učiti kodirati i izrađivati računala.

Yonatan Raz-Fridman, ujedno i CEO Kano.me, je kao suosnivač bio ključan u dizajnu i razvoju cijelog portfelja proizvoda, u uspostavljanju operacija koje su omogućile da Kano dostavi oko 100,000 proizvoda za kupce u više od 80 zemalja kao i u izgradnji ambicioznog i predanog multinacionalnog tima te osiguravanju 19 milijuna dolara financiranja od istaknutih investitora.

Budući da je sve to i sam prošao te u tri godine sa svojim timom došao od ideje do gotovog proizvoda, pričat će o svojim iskustvima i na neki način, umjetnosti počimanja takvih poduhvata.

Ukoliko imate spremnu ideju, strast i viziju, ali ste tu i stali, dođite u ZIP 24. studenog u 17:30 i poslušajte kako premostiti taj jaz, koji mnoge sputava.

Ulaznice se mogu osigurati putem Entrio sustava, a mjesta su ogrničena: https://www.entrio.hr/event/master-class-yonatan-raz-fridman-kano-3702

U ovoj sezoni Master Classa partner je HAMAG-BICRO - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, koja kroz EEN (Enterprise Europe Network) finacira put i smještaj gostiju predavača.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.