Intelektiv - Konferencija o intelektualnom vlasništvu


Poslovno-inovacijski centar Hrvatske- BICRO  d.o.o., glavni partner u Europskoj poduzetničkoj mreži Hrvatske pokrovitelj je konferencije o intelektualnom vlasništvu  koja se održava 25.veljače 2010 u Zagrebu. Organizator konferencije su tvrtka Vernexo i Američka gospodarska komora u Hrvatskoj.

Konferencija o intelektualnom vlasništvu - Intelektiv -  je jednodnevna poslovna konferencija koja se sastoji o kratkih dvadesteminutnih izlaganja stručnjaka, menadžera i poduzetnika koji će pokazati  svoja iskustva u upravljanju intelektualnim kapitalom. Tema konferencije je komercijalizacija, upravljanje i zaštita intelektualnog vlasništva. Cilj konferencije je dati pregled prednosti i dobrih praksi upravljanja nematerijalnom imovinom unutar tvrtke, kao i komercijalizacije i zaštite intelektualnog vlasništva. U ovakvom formatu se po prvi put održava u Hrvatskoj.

Sudionici će moći čuti koji su lokalni praktični pozitivni primjeri i izazovi komercijalizacije intelektualnog kapitala, naučiti kako poboljšati upravljanje i procjenu nematerijalne imovine tvrtke,  primijeniti iskustva u svojoj kompaniji i upoznati relevantne stručnjake i poduzetnike.

U drugom dijelu Intelektiva održat će se vrlo zanimljiva panel diskusija na temu intelektualnog kapitala, ekonomije znanja, inovacija i konkurentnosti u kojoj će sudjelovati predstavnici kompanija različitih poslovnih profila, što je uz predavanja prilika za interaktivno postavljanje pitanja.

Više informacija i prijava sudjelovanja na: www.intelektiv.com

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.