„Wordpress osnove za neprogramere – praktična znanja i primjeri iz poslovne prakse


Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci Vas poziva da sudjelujete na seminaru „Wordpress osnove za neprogramere – praktična znanja i primjeri iz poslovne prakse“ koji će se održati u četvrtak 25. travnja s početkom u 9,00 sati.

Neki od najvećih svjetskih internet magazina i blogova, svjetski brandovi i tvrtke, kao i stotine tisuća web stranica koristi Wordpress CMS platformu kao bazu za svoje web stranice. WordPress omogućava ljudima i bez programerskog znanja da uspješno kreiraju vrhunske web stranice i održavaju njihov sadržaj.

Osim praktičnih znanja korištenja WordPress-a na seminaru možete saznati da li je WordPress dobro rješenje za Vaš posao, koje su prednosti i ograničenja Wordpress-a i na što treba pripaziti te da li možete i želite sve sami.

Seminar je namijenjen poduzetnicima koji su u potrazi za kvalitetnim i cjenovno isplativim rješenjem i CMS sustavom za web prezentaciju tvrtke, web shop i dr.  

Dokumentacija:

Link1

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.