Poslovni razgovori s mađarskim tvrtkama u Nagykanizsi


Europska poduzetnička mreža HGK-Županijske komore Varaždin 25. studenog 2010. godine u Nagykanizsi u okviru projekta PrE-Mu-Dra organizira pojedinačne poslovne razgovore s mađarskim poduzećima iz Županije Zala. Projekt PrE-Mu-Dra usredotočen je na unaprjeđenje gospodarske suradnje u pograničnom području (Hrvatska i Mađarska) u smislu stvaranja mogućnosti za izravnu komunikaciju među tvrtkama kao i njihovu promociju. Dosadašnje aktivnosti Županijske komore Varaždin, u prvom redu zajednički sajamski nastup na jesenskom sajmu u Osijeku i pojedinačni poslovni razgovori organizirani u sklopu tog sajma pokazali su da postoje potencijali suradnje osobito u sektorima drvne industrije, obnovljivih izvora energije, ICT djelatnosti, metaloprerađivačkoj industriji, te prehrambenoj industriji.

Za poslovne razgovore u Nagykanizsi ukupno je prijavljeno pedesetak predstavnika tvrtki iz pograničnih regija. Iz Varaždinske županije na razgovorima će sudjelovati predstavnici tvrtki Koka d.d., Zagorje-Tehnobeton d.d., Turist d.o.o., Jedinstvo-Lamele d.o.o., MS d.o.o., GIT d.o.o., Avorato d.o.o.,, dok će iz Međimurske županije sudjelovati tvrtke Međimurjeplet d.d., Bernarda d.o.o., Kabel Mont d.o.o,, Tvornica stočne hrane d.d., MESAP d.o.o.

S obzirom na sve veći broj tvrtki  koje se uključuju u aktivnosti projekta i s hrvatske i s mađarske strane, potvrđuje se da kontinuirani napori koje je ŽK Varaždin ulaže u razvoj prekogranične suradnje donose i konkretne poslovne rezultate.  

Za više informacija svoje upite šaljite na rpapec@hgk.hr 

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.